Filatelisti-lehdelle uusi päätoimittaja

Filatelisti-lehden uusi päätoimittaja on VTM, toimittaja Nina Jääskeläinen

Filatelisti-lehden uusi päätoimittaja on VTM, toimittaja Nina Jääskeläinen.

Nina on aiemmin työskennellyt muun muassa Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden pitkäaikaisena freelancetoimittajana sekä yhteensä yli neljän vuoden ajan myös mainitun lehden toimitussihteerinä. Koulutukseltaan Nina Jääskeläinen on valtiotieteiden maisteri, lisäksi hän on lähes valmis tietojenkäsittelyn tradenomi Haaga-Helia AMK:sta.

Nina hallitsee koko Filatelisti-lehden toimitus-, taitto-, ilmoituskoordinointi-, ja paino- sekä postitusketjun. Kirjoittamisen lisäksi Ninan vahvuuksia on monipuolinen kielitaito, kuten ruotsi, muut pohjoismaiset kielet, englanti ja ranska. Filatelisti-lehden sisältöjen ideoinnissa Ninalla tulee olemaan apuna toimitusneuvosto.

Ensimmäinen Ninan päätoimittama lehti on kesän jälkeinen ensimmäinen numero eli 5/2022. Tuon numeron myötä hänestä lisää.

 

Myös toimitusneuvosto on selvillä

Toimitusneuvostoa koottaessa tavoitteena oli saada filatelisteja, joilla on avaraa ja näkemystä filateliasta ja sen eri puolista sekä kykenevät rakentavaan dialogiin. Näin toimitusneuvostoon tulivat kutsutuksi Kim Adolfsson Karjaalta, Tapio Hakoniemi Lahdesta ja Martti Vihanto Turusta.

Toimitusneuvostoa ja lehden kustannustoimintaa muutoinkin johtaa liittohallituksessa Kari Lindholm (karieinari65@gmail.com).