Koronaviruksen vaikutuksia...

*** Liittokokous siirretty *** Kerhotoiminta hiljenee, SFEx2020 näyttely lykkääntyy...

Liittokokous on siirretty syksyyn! Kokous pidetään edelleen "Radanvarsitapahtuman" yhteydessä, uusi päivämäärä on lauantai 12. syyskuuta 2020. Liitto laittaa tästä myös viestiä kaikille jäsenyhdistyksille.

 

Suomessakin vallitseva koronavirusepidemia vaikuttaa kovalla kädellä myös filatelian alaan ja harrastusmahdollisuuksiin. Koska harrastuksemme parissa hyvin iso osa ihmisistä kuuluu jo ikänsä puolesta taudin riskiryhmään, ovat hyvin monet kerhot peruneet kokouksiaan huhtikuun puoliväliin saakka. Seuratkaa viestintää kotikerhojenne sivuilla ja toimikaa niidenkin ohjeiden mukaan. Muistakaa viranomaisten ohjeet ja määräykset!

Myös kevään suuri kansallinen SFEx2020-näyttely on siirretty myöhäisempään ajankohtaan.

Toivotaan tilanteen rauhoittuvan mahdollisimman pian, jotta pääsemme taas täysipainoisesti harrasteemme pariin. Positiivistahan tilanteessa on, että normaalioloja odotellessa voimme  rauhoittua parantelemaan omia kokoelmiamme ja järjestemään merkkivarastojamme. Useimmat huutokaupat sentään pyörivät ja mahdollistavat hankintojen tekemisen mahdollisten karanteenipäivien ajanvietteeksi.