Lisää uusia kokoelmia sivustolle!

Jakakaa keräilynne aikaansaannoksia muiden harrastajien ihasteltavaksi.

Näillä Filatelistiliiton sivuilla on jo nyt hyvä kattaus erilaisia kokoelmia. Lisää kuitenkin tarvittaisiin, joten haastetaan kaikki lähettämään kuvia kokoelmistaan, jotta saisimme lisää materiaalia muiden keräilijöiden ihastetavaksi (ja kadehdittavaksi ;-) ). Kokoelmat voivat olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, toki hyvän maun rajoissa - näyttelykokoelmia, omaksi iloksi kerättyjä "laatikkokokoelmia" tai ihan vaan joukko kansiosivuja. Postimerkit ja Postikortit - kynnys on matalalla, mutta ylläpito viime kädessä päättää kuitenkin kokoelmien hyväksymisestä sivulle.

Jotta saisit kokoelmasi sivustolle, se pitäisi toimittaa skannattuna (mielellään 300 dpi tarkkuudella) ja kuvat nimettynä juoksevalla numeroinnilla 1, 2, 3 jne.

Kuvien toimittaminen tapahtuu joko:

  1. Lähettämällä kuvat USB-muistitikulla (palautuskuori mukaan, jos haluat palautettavan): Jukka Mäkipää, Aapontie 6A, 02180 Espoo
  2. Toimittamalla sähköpostilla linkki pilvipalvelun kansioon, josta kuvat poimittavissa: yllapito@filatelisti.fi 
  3. Pyytämällä linkki Dropbox-kansioon, johon kuvat voi lisätä ellei käytössä ole omaa pilvipalvelua.

Joten nyt kaikki karanteenitylsyyttä vastaan taistelemaan ja skannaamaan / kuvaamaan kokoelmia.  Pidetään keräilyharrastus sosiaalisena etäisyysvaatimuksista huolimatta!

Kiitos: