Naantalin Musiikkijuhlat sai Hellman huutokaupoista kulttuurikumppanin

Naantalin Musiikkijuhlat ja Oy Hellman huutokaupat ovat solmineet yhteistyösopimuksen kulttuurikumppanuudesta vuodeksi 2020.

 

Naantalin Musiikkijuhlat sai Hellman huutokaupoista itselleen kulttuurikumppanin!

 

Naantalin Musiikkijuhlat ja Oy Hellman huutokaupat ovat solmineet yhteistyösopimuksen kulttuurikumppanuudesta vuodeksi 2020. Naantalin Musiikkijuhlat on tunnettu ja arvostettu kamarimusiikin tapahtuma, joka tarjoaa elämyksiä useiden konserttien voimin.

Yhteistyö on varsin luontevaa, kun Hellman huutokaupat toimii myös Naantalissa ja tarjoaa laadukkaita palveluita ja kokemuksia keräilijöille. Keräily on parhaimmillaan erilaisten kulttuuriin liittyvien esineiden tallentamista ja tutkimista. Oy Hellman huutokaupat tunnetaan kansainvälisesti keräilijöiden ja sijoittajien keskuudessa luotettavana huutokauppatalona.

Seuraava julkinen Hellman huutokauppatapahtuma on 13.-14. maaliskuuta Naantalissa yrityksen omissa tiloissa. Tarjolla on jälleen harvinaisia postimerkkejä, rahoja, mitaleita, militariaa ja muita keräilykohteita. Lue lisää: www.hellmanhuutokaupat.fi.

Naantalin Musiikkijuhlien Talvikonsertit soivat 27.2. ja 7.3. Kesäfestivaali pidetään 2.-13.6. Musiikkijuhlien ohjelma sisältää upean konserttisarjan Naantalin vanhassa luostarikirkossa sekä konsertteja lähiseudun idyllisissä saaristokirkoissa ja monissa muissa mielenkiintoisissa konserttipaikoissa. Lue lisää: www.naantalinmusiikkijuhlat.fi. Koko ohjelma julkistetaan 3.2.