Postimerkin päivä 2020

Filatelistiliiton hallitus ehdottaa vuoden 2020 Postimerkin Päivän pidettävän ystävänpäivän viikolla 10.-16. helmikuuta.

Postimerkin Päivä 2020

Filatelistiliiton hallitus ehdottaa vuoden 2020 Postimerkin Päivän pidettävän ystävänpäivän viikolla . Kukin kerho voi vapaasti valita, minä päivänä tuolla viikolla Postimerkin Päivänsä viettää eli kerho voi vapaasti halunsa mukaan valita paikkakuntansa Postimerkin Päiväksi jonkin päivän viikolla 10.-16.2.2020.

 

Liitto tarjoaa Postimerkin Päivään kortin

Filatelistiliitto tarjoaa kullekin Postimerkin Päivän tapahtuman järjestävälle kerholle postikortin. Postikortti on kerholle jäsenetu eli ilmainen ja sitä postikorttia painetaan noin 500 kpl kullekin (ei siis esimerkiksi kaksi korttia á 250 kpl). Postikortin koko on A6 eli 10,5 cm x 14,8 cm.

Postikortin saamiseksi järjestävän kerhon tulee ensinnäkin toimittaa liitolle postikorttiin tarkoitettu kuva sähköisessä muodossa jpg- tai pdf-muodossa. Kuvan resoluution tulee olla 300 dpi (huom. keskivertodigikameralla tai -matkapuhelimella otettu kuva on normaaliasetuksilla resoluutioltaan heikompi; tarvittaessa liitossa kuva voidaan muuntaa tuohon  korkeampaan resoluutioon, mutta kuva voi siitä hiukan kärsiä, mikä on paikallaan tiedostaa).
Toiseksi kerhon tulee kertoa liitolle kortin takapuolelle haluamansa tiedot. Tietojen esittämiseen on käytettävissä kuusi (6) riviä. Vähintäänkin kerho nimi tulee olla mukana.

Oheinen mallikuva havainnollistaa ajateltua kortin osoitepuolta. Päivämäärää korttiin ei ole pakko painaa. Päivämäärän pois jättäminen itse asiassa jopa tekee kortista monikäyttöisemmän, kun se ei siten vanhene vuosien edetessä. 

Lisäksi tulee kertoa yhteystiedot, johon painetut kortit  toimitetaan. Eli yhteyshenkilön nimi ja perinteisen postin osoite sekä puhelinnumero. Liitto ei huolehdi postikortin kuva-aiheen mahdollisista tekijänoikeudellisista asioista, kuten luvista tai palkkioista. Kortin saavan kerho vastaa siitä, että kuvan käyttämisellä postikortissa ei ole tekijänoikeudellisia esteitä tai siitä aiheutuvia velvoitteita ja kuva-aihe on hyvän maun mukainen.

 

Liitto tarjoaa Postimerkin Päivään Filatelisti-lehtiä

Postimerkin Päivän järjestävällä kerholla on mahdollisuus saada Filatelisti-lehden numeroa 1/2020 noin 50 kpl erä päiväänsä. Tämä erä on kerholle myös jäsenetu eli ilmainen.

 

Postimerkin Päivään ilmoittautuminen

Postimerkin Päivään tulee ilmoittautua 8.12.2019 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen petteri@hannulat.net ja ilmoittautumisen yhteydessä tulee menetellä seuraavasti:

- Kertoa järjestävän kerhon nimi.
- Kertoa kerhon yhteyshenkilön nimi, perinteisen postin osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. (Kortit ja lehdet toimitetaan yhteyshenkilölle.)
- Mainita, haluaako edellä puheena olleen erän Filatelisti-lehtiä.
- Jos haluaa kortin, niin kerrottava edellä luetellut korttiin tulevat tiedot. Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä tulee toimittaa korttiin

 

Postimerkin Päivä 2020 Tiedote