Porvoon antiikki-, taide- ja keräilymessut

21.7.2018 - 22.7.2018

Taidetehdas, Läntinen Aleksanterinkatu 1, Porvoo

Laatumessut järjestää heinäkuussa uuden  antiikki-, taide- ja keräilyalan laatutapahtuman Suomen eräässä hienoimassa kesäkaupungissa, eli Porvoossa. 

Tapahtumapaikkana on Porvoon uusi Taidetehdas osoitteessa Läntinen Aleksanterinkatu 1. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10 - 16.

Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa. 

Messuilla on vanhan tavaran lisäksi myynnissä muutamilla osastoilla myös uusia, kädentaitajien tuotteita.

Pääsyliput

Tapahtumaan on pääsymaksu ja kaikki jäljempänä ilmoitetut pääsylippujen hinnat sisältävät alv:n 10%. 

Pääsylippu tapahtumaan maksaa aikuisilta 6€ ja perhelippu 12€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. 

Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 4€ ja perhe 8€. 

Ryhmäliput etukäteen tilattuna viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa maksavat vähintään 15 hengen ryhmille 4€ / henkilö. Ryhmälippuihin sisältyy aina maksuttomat vapaaliput ryhmän johtajalle ja kuljettajalle.

Hyväksymme pääsymaksujen maksutapoina käteisen lisäksi nyt myös sirulliset Visa - ja Mastercard -pankkikortit sekä Visa Electron ja Maestro -maksukortit tunnusluvulla vahvistettuihin maksuihin.

Suosittelemme kuitenkin mahdollisten yhteys- ja käyttöongelmien vuoksi messuvieraita ottamaan mukaan vähintään pääsylippujen verran käteistä. Setelien tunnistuksen rajoitusten vuoksi otamme vastaan käteissuorituksia enintään 50€:n seteleillä.

Maksut messuosastoilla

Suurimmalla osalla osastoja voi maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Osalla messuosastoja voi maksuja suorittaa ainoastaan käteisellä rahalla ja lisäksi joillain osastoilla voi isommat ostokset voi maksaa myös pankkisiirron avulla.

Paikoitus Taidetehtaalla

Taidetehtaan etupihalta, Kauppakujan vieressä olevalta parkkialuelta sekä Taidetehtaan parkkihallista löytyy runsaasti autoparkki -merkillä varustettuja parkkipaikkoja messuvieraiden autoille. 

Maksuautomaateista, jotka on tarkoitettu autoparkki -merkityille parkkipaikoille, saa nappia painamalla parkkilipun, jolla ensimmäisen kahden tunnin paikoitus on maksutonta. 

Huom! Easypark / Parkman -merkityt parkkipaikat ja maksuautomaatit edellyttävät normaalia parkkimaksua myös jo ensimmäisiltä tunneilta.

Ravintolapalvelut

Taidetehtaalla ja Taidetehtaan kauppakujalla on ravintoloita, jotka muiden talon käyttäjien lisäksi palvelevat myös antiikki-, taide- ja keräilymessujen vieraita.

 

http://www.laatumessut.com/porvoo0718.htm